Opdrachtgevers over werken met RegieZaken

Theo Peereboom, CIO van pensioenverzekeraar APG/ABP
Aart van Asperen had zich heel goed voorbereid en snapte daardoor de nuances van wat er speelde bij ons in het bedrijf en heeft ons als directie met zijn films geweldig geholpen bij onze interne communicatie.
Hij leverde precisiewerk in zijn regie en begeleiding van ons bij de interviews. Het hielp ons de spijker precies op zijn kop te slaan. Door die kick-off-film werd het verander-traject heel goed ontvangen.

Martje Heerkens, Beleidsadviseur sociale veiligheid en seksuele integriteit, Stichting School & Veiligheid
Ik heb heel veel enthousiasme, betrokkenheid én professionaliteit ervaren in het samenwerken met Aart. Dat was merkbaar in het gehele proces.
In de aanloop van scenario’s schrijven en de hulp daarbij.
In het casten van en afstemmen over geschikte acteurs of juist professionals die konden fungeren als ‘acteur’.
Op de draaidagen zelf met een soepel samenwerkend team en veel plezier en ontspannen sfeer op de set.
In de laatste fase van zorgvuldige en creatieve montage.

Hans Bertens, Senior trainer/opleider, Dienst Justitiële Inrichtingen, Ministerie van Justitie en Veiligheid
Wij hebben met Regiezaken samengewerkt om trainingsfilms Motiverende Bejegening voor het Gevangeniswezen te ontwikkelen. Dat was ook echt samenwerken. Doordat Aart inhoudelijk goed op de hoogte was, snapte wat wij wilden en tevens een duidelijke eigen mening had, was het voortdurend prettig sparren tijdens de voorbereiding en de opnamedagen.
Hierdoor lukte het om in twee dagen maar liefst 14 korte trainingsfilms op te nemen, zonder dat we voorafgaand uitgeschreven scripts hadden liggen; trainingsfilms waar we nog steeds heel tevreden over zijn en die we nog steeds gebruiken.

Victoria Koblenko, Actrice
Aart heeft me geprikkeld te zoeken naar wie ik ben als actrice. Hij daagde me uit om het onderste uit mezelf te halen. Dat is soms heel confronterend en daagt je uit om uit je comfort zone te komen. Maar het creatieve proces komt pas op gang als je je durft over te geven, voorbij de grenzen van die comfort zone.

Svante Gustafsson, voormalig Hoofd Communicatie Veiligheidsregio Utrecht (VRU)
RegieZaken heeft ons geholpen onze boodschap goed te verbeelden. Aart heeft ons geweldig begeleid. Creatief, innovatief, deskundig, met de nodige tact, maar vooral met heel veel humor.
Wat ik erg heb gewaardeerd, is dat Aart goed heeft geluisterd naar onze wensen en die zo mooi heeft weten te vertalen. Wij zijn heel blij met de samenwerking én met het eindproduct.

Martje Heerkens, Beleidsadviseur sociale veiligheid en seksuele integriteit, Stichting School & Veiligheid
Bij Aart weet je zeker dat de motivatie er is om écht mooie en geloofwaardige, inhoudelijk stevige scènes te maken. Daarbij maakten wij graag gebruik van de mogelijkheid om de scènes deels ook nog op de set te improviseren. Dat maakte het extra spannend, maar ook dat er pareltjes uitkwamen die we van tevoren niet zelf hadden kunnen bedenken. Daarom heb ik na het eerste project opnieuw voor Regiezaken gekozen en zou ik dat zo weer doen.

Theo Peereboom, CIO van pensioenverzekeraar APG/ABP
Aart’s filmpjes hebben ons ook geweldig geholpen om draagkracht te creëren bij de voor onze medewerkers moeilijke en lastige overgang naar een nieuw, complex en op drie continenten draaiend, computernetwerk.

Svante Gustafsson, voormalig Hoofd Communicatie Veiligheidsregio Utrecht (VRU)
Aart heeft veel inlevingsvermogen en goed gevoel voor verhoudingen binnen een organisatie. Daardoor weet hij een productie te maken die bij iedereen in de smaak valt.

Judith Kurvers, Productmanager, Farmaceut Lilly Nederland
Regiezaken is een professioneel bedrijf waarbij Aart als regisseur constant aandacht heeft voor het eindresultaat. En het is ook nog eens heel prettig samenwerken!